INSERT INTO sites(host) VALUES('zoomz.nl') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) zoomz.nl Estimated Worth $288,813 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Who is zoomz.nl at nl.whois-servers.net

Domain name: zoomz.nl

Status: activeRegistrar:


Tucows.com Co.

96 Mowat Ave.

ON M6K 3M1 Toronto

CanadaAbuse Contact:
DNSSEC:
noDomain nameservers:


ns1.es42.siteground.eu

ns2.es42.siteground.euRecord maintained by:
NL Domain RegistryCopyright notice

No part of this publication may be reproduced, published, stored in a

retrieval system, or transmitted, in any form or by any means,

electronic, mechanical, recording, or otherwise, without prior

permission of the Foundation for Internet Domain Registration in the

Netherlands (SIDN).

These restrictions apply equally to registrars, except in that

reproductions and publications are permitted insofar as they are

reasonable, necessary and solely in the context of the registration

activities referred to in the General Terms and Conditions for .nl

Registrars.

Any use of this material for advertising, targeting commercial offers or

similar activities is explicitly forbidden and liable to result in legal

action. Anyone who is aware or suspects that such activities are taking

place is asked to inform the Foundation for Internet Domain Registration

in the Netherlands.

(c) The Foundation for Internet Domain Registration in the Netherlands

(SIDN) Dutch Copyright Act, protection of authors' rights (Section 10,

subsection 1, clause 1).

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of zoomz

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexa鏍囬

Search Engine Spider Emulation

Title:Zoomz - Alles over video's op internet
Description:Alles over video's op internet
Keywords:
Body:
Zoomz - Alles over video #039;s op internet
Spring naar inhoud
Menu
Zoomz
Youtube
10 YouTube tips
Zelf een video uploaden?
Contact
Over ons
Welkom op Zoomz
februari 2, 2018februari 2, 2018 door Mark
Wat leuk dat je een Zoomz.nl bezoekt. Zoomz is een van de oudste blogs over video #8217;s op het internet. We houden je sinds 2007 op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van video op het internet, en dat zijn er natuurlijk nogal wat. Tussen 2014 en 2017 zijn we er even tussenuit geweest maar 2018 belooft weer een mooi jaar te worden. Tussen 2014 is er natuurlijk wel nogal wat veranderd. De informatie die op de website stond, was helaas nogal wat verouderd. Daarom hebben we er voor gekozen om weer met een schone lij te beginnen.
Wil je echt niks missen? Schrijf je dan meteen even in voor de nieuwsbrief, we beloven dat we je niet al te vaak lastig zullen vallen!
Vriendelijke groet,
Mark en Martijn
Categorie毛n ZoomzEen reactie plaatsen
Hoe je geen filmpjes moet maken
februari 23, 2018maart 2, 2018 door Mark
Categorie毛n YoutubeEen reactie plaatsen
De opkomst van YouTube
februari 23, 2018februari 23, 2018 door Mark
In het jaar 2005 in de maand februari werd YouTube opgericht door Chad Hurley, Steve Chen en Jawed Karim. 18 maanden hierna werd YouTube overgenomen door Google voor een bedrag van 1,65 miljard dollar. Sindsdien is YouTube flink gegroeid tot de meeste bezochte website op Facebook en Google na. Zo had YouTube in 2010 meer publiek dan de 3 grootste kabelnetwerken van de Verenigde Staten bij elkaar.
Elke minuut wordt er 300 uur aan videomateriaal ge眉pload en zo鈥檔 30 miljoen mensen bezoeken de website elke dag. Je kunt video鈥檚 kijken in 61 verschillende talen beschikbaar in 71 landen.
De eerste video op YouTube heet Me at the Zoo ge眉pload op 23 april 2005 gefilmd door een van de oprichters Jawed Karim die zichzelf in de diertuin filmt in de buurt van een olifant. Tegenwoordig bestaat YouTube uit een breed scala aan verschillende genres, zoals make-up, gaming, films, komedie, how-to #8217;s, vlogs en nog veel meer. Deze diversiteit geeft YouTube een voordeel over de meer gevestigde entertainmentbronnen zoals kabeltelevisie en radio. Jouw voorkeuren worden verzorgd en jij kan kijken wat je wilt, wanneer je maar wilt in tegenstelling tot televisie waar verschillende programma鈥檚 op verschillende momenten worden uitgezonden. Op YouTube kun je een video terugkijken wanneer je maar wilt. Met meer dan 300 uur aan videomateriaal die elke minuut wordt ge眉pload en ongeveer 4 miljard videoweergaven per dag, is YouTube, schijnbaar uit het niets, een toevluchtsoord geworden voor makers van content en lucratieve idee毛n om vorm te krijgen in een bloeiende, ondersteunende omgeving die opbouwende kritiek biedt 聽en ruimte om te groeien. Voor en tijdens YouTube video鈥檚 worden advertenties getoond. Een deel hiervan gaat naar de maker van de video. Hierdoor kan iedereen met een camera vandaag nog een carri猫re beginnen op YouTube. Dit verklaart ook waarom YouTube zo snel toeneemt onder jongeren.
YouTube is echter historisch gebruikt om verschillende soorten sociale bewegingen zoals Kony 2012, The Arab Spring en de Black Lives Matter-beweging te helpen. Eind 2011 werd een kleine non-profit organisatie opgericht onder de naam Invisible Children Joseph Kony, die kinderen had ontvoerd en tot kindsoldaten in zijn leger had geknecht. De video ging viraal en verzamelde een belachelijk grote aanhang. Helaas, na een paar openbare onvrijheden gepleegd door de manager / leider van de organisatie, is de beweging uiteindelijk gestrand en is Joseph Kony niet gestopt. In de vroege stadia van de Arabische lente #8211; een beweging in Tunesi毛, Egypte en andere landen in het Midden-Oosten die proberen democratie te brengen 聽 #8211; hebben sociale media zoals Twitter, Facebook en YouTube hiervoor gebruikt. De effectiviteit van deze sociale media be茂nvloedt sterk de bewegingen en liet mensen toe om verbinding te maken, te organiseren en te vergelden.聽 Ook hebben video #8217;s die in de afgelopen 2-3 jaar op YouTube zijn gepost, de Black Lives Matter-beweging helpen vergroten in de reguliere media en in de huizen van mensen overal in het land. Zonder YouTube is het vrijwel zeker dat deze beweging veel langzamer zouden verlopen of zelfs zouden eindigen.
Categorie毛n Youtube
Overspannen vloggers, vlog toch gauw een eind op!
februari 8, 2018februari 8, 2018 door Mark
Toen wij in 2007 begonnen met Zoomz, had nog nooit iemand van 鈥榲loggers鈥 gehoord, laat staan 鈥榦verspannen vloggers鈥. Gelukkig staat de tijd niet stil en struikelen we tegenwoordig over de twintigers die zichzelf de hele dag filmen en dit online plaatsen. Wij volgen persoonlijk geen vloggers, gooi het op de leeftijd maar wat een te hippe student uit Amsterdam als ontbijt heeft, interesseert ons niet super veel. Maar blijkbaar zijn wij hier uniek in. Tegenwoordig heeft een middelmatige vlogger dagelijks duizenden views, daar kunnen wij als amateur videomakers natuurlijk alleen maar van dromen.
Tegenwoordig zien we聽 deze vloggers die toch vooral online bekend zijn geworden niet meer alleen op het internet maar hebben zij ook hun weg naar de TV gevonden. Ziggo heeft zelfs een programma op hun kanaal waarin vooral vloggers die bekend zijn van het web, een podium krijgen op tv.
We zijn net in 2018 aanbelandt, 2018 lijkt nu al het jaar te worden van de overspannen vlogger. Bij Umberto zat een snikkend meisje aan tafel聽 van een jaar of 20 dat heel Nederland probeerde wijs te maken dat ze een burn-out heeft opgelopen door te vloggen.
Noem het een generatiekloof, noem het een zielig meisje maar wij zien alleen maar een meisje dat zichzelf net iets te interessant vindt en graag nog meer aandacht wilt door zich erg zielig voor te doen op de nationale televisie. Het is natuurlijk de natte droom van iedere vlogger om uiteindelijk een echte baan voor de tv te krijgen. Maar als je al een burn-out oploopt door het filmen van je ontbijt of je nieuwe handtas, moet je jezelf toch echt te raden gaan of je dat wel aankunt.
Categorie毛n Vloggers, YoutubeEen reactie plaatsen
Welkom op Zoomz! Leuk dat je op Zoomz kijkt. Zoomz is waarschijnlijk het oudste blog van Nederland over video op internet. We proberen je wekelijks op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.
Meer over ons
Volg ons op Facebook!
Zoeken naar:
Youtube in een notendopOp de hoogte blijven?
Naam*
E-mailadres*
Categorie毛n
Vloggers
Youtube
Zoomz
Meest recente berichten
Hoe je geen filmpjes moet maken
De opkomst van YouTube
Overspannen vloggers, vlog toch gauw een eind op!
Welkom op Zoomz
copy; 2018 Zoomz bull; Powered by GeneratePress
Scroll terug naar boven

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:1.446ms