INSERT INTO sites(host) VALUES('marketingmegoldasok.hu') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) marketingmegoldasok.hu Estimated Worth $99,017 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of marketingmegoldasok

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...

Search Engine Spider Emulation

Title:Internet Marketing Strat√©gia - by Marketing MEGOLD√ĀSOK - Professzion√°lis Online Marketing, l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre. Marketing megold√°sok √©s √©rt√©kes√≠t√©si technik√°k egy√©ni-, kis- √©s k√∂z√©pv√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra. Cikkek, le√≠r√°sok √©s k√∂z√©rthetŇĎ magyar√°zatok az Internet Marketing leghat√©konyabb m√≥dszereirŇĎl.
Description:Internet Marketing MEGOLD√ĀSOK - Marketing strat√©gia kis √©s k√∂z√©pv√°llalkoz√≥knak. Cikkeink a jelenleg haszn√°lt leghat√©konyabb Internet marketing m√≥dszereket tan√≠tj√°k k√∂z√©rthetŇĎ egyszerŇĪs√©ggel. Tov√°bbi marketing megold√°sok: Internet marketing cikkek, D√ćJTALAN marketing tan√°csad√°s √©s konzult√°ci√≥, automatiz√°l√°s √©s hat√©kony kivitelez√©s.
Keywords:Internet marketing, marketing megold√°sok, marketing strat√©gia, markering, √ľzleti terv k√©sz√≠t√©s, cikkek, marketing strat√©gia, online rekl√°m, maketing, marketing megold√°sok, marketing terv, online marketing, tan√°csad√°s, Internet marketing tan√°csad√°s, weboldal tervez√©s, Internet kereskedelem, online kereskedelem, online hirdet√©s, internetes rekl√°m, online rekl√°m, v√°llalati strat√©gia, √ľzletiterv, kommunik√°ci√≥s strat√©gia, e-business, e-kereskedelem, weblap, weblapszerkeszt√©s, honlap, honlapszerkeszt√©s, oktat√°s, k√©pz√©s, tan√°csad√°s, e-commerce, webszerkeszt√©s, weblapszerkeszt√©s, honlap k√©sz√≠t√©s, grafika, √ľzleti terv
Body:
Internet Marketing Strat√©gia - by Marketing MEGOLD√ĀSOK - Professzion√°lis Online Marketing, l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre. Marketing megold√°sok √©s √©rt√©kes√≠t√©si technik√°k
egy√©ni-, kis- √©s k√∂z√©pv√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra. Cikkek, le√≠r√°sok √©s k√∂z√©rthetŇĎ magyar√°zatok
az Internet Marketing leghat√©konyabb m√≥dszereirŇĎl.
2008 októberében képletesen szólva, de
a vil√°g hadat √ľzent √Ėnnek. A piac drasztikus v√°ltoz√°s√°val, a gombam√≥d szaporod√≥ versenyt√°rsakkal √©s a tagadhatatlanul visszaesett v√°s√°rl√°si kedvvel folyamatosan √ļjabb √©s √ļjabb t√°mad√°sok √©rik a csal√°dj√°t,
a j√∂vŇĎj√©t √©s szem√©lyes c√©ljait egyar√°nt.
...ha meg akarja tartani az √ľzlet√©t, a p√©nz√©t √©s √©letsz√≠nvonal√°t legk√©sŇĎbb MOST, de cselekednie kell!
B√°r minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an elj√∂tt a tettek ideje, a puszta elsz√°nts√°g nem jelent sz√ľks√©gszerŇĪen gyŇĎzelmet is!
Oktat√≥k√©nt √©s tan√°csad√≥k√©nt pontosan tudjuk, hogy felk√©sz√ľletlen√ľl harcba k√ľldeni egy quot;katon√°t quot; csak alig t√∂bb ann√°l, mint ha helyben kiv√©gezn√©nk. Csak √ļgy nekiv√°gni a vil√°g legnagyobb piac√°√©rt folytatott, m√°ra elker√ľlhetetlenn√© v√°lt harcnak, nem t√∂bb √ľzleti √∂ngyilkoss√°gn√°l. Napjaink v√°llalkoz√≥i val√≥s√°g√°ban a megfelelŇĎ felk√©sz√ľl√©s nem csak a gyŇĎzelemhez, de √∂nmag√°ban a t√ļl√©l√©shez is elengedhetetlenn√© v√°lt.
Ez a weboldal az√©rt j√∂tt l√©tre, hogy ezekben a kritikus idŇĎkben vil√°gsz√≠nvonalon felszerelje, kik√©pezze √©s felk√©sz√≠tse √Ėnt a v√°llalkoz√≥i √©let√©nek tal√°n legnagyobb kih√≠v√°s√°ra!
Meg vagyunk gyŇĎzŇĎdve, hogy a h√°bor√ļ d√∂ntŇĎ csat√°j√°t az Interneten kell majd megv√≠vnia.
Az √Ėn √©s a csal√°dja sors√°r√≥l egy a legt√∂bbek √°ltal alulbecs√ľlt, f√©lre√©rtett, sŇĎt gyakorlatilag teljesen ismeretlen piac√©rt foly√≥ harc fog d√∂nteni.
Egy olyan ter√ľleten kell helyt√°llnia, ahol a legt√∂bbek sz√°m√°ra nemhogy gyŇĎzni, de a l√°bukat megvetni is k√∂zel lehetetlen. Egy olyan ter√ľletrŇĎl besz√©l√ľnk, ahol a komolyan vehetŇĎ ellenfelek esetleg m√°r √©vekkel √Ėn elŇĎtt j√°rnak √©s nem csak tud√°sban, tapasztalatban, de a m√°r megszerzett piac nagys√°g√°ban is zavarba ejtŇĎ elŇĎnyre tettek szert.
√Čs ez m√©g nem minden...
Az √ľzleti vil√°g, √ļgy ahogy van megv√°ltozott!
A v√°ltoz√°s nem hangos √©s nem is l√°tv√°nyosan, de ann√°l alapvetŇĎbb! Egy j√≥ r√©sze annak, amit √ľzletrŇĎl tanultunk √©s amivel tegnap m√©g a p√©nz√ľnket kerest√ľk, m√°ra m√°r egyszerŇĪen nem igaz! Csendben √©s alattomosan megv√°ltozott a m√≥d, ahogyan egy v√°llalkoz√°st fel lehet √©p√≠teni, mŇĪk√∂dtetni lehet √©s sikerre lehet vinni.
B√°rkinek, aki az elk√∂vetkezŇĎ k√©t-h√°rom √©vben felsz√≠nen akar maradni, egy eg√©szen √ļj v√°llalkoz√≥i magatart√°sra van sz√ľks√©ge, a piac egy eg√©szen √ļj megk√∂zel√≠t√©s√©re.
Ahogyan azt a XXI. sz√°zad v√°llalkoz√≥ihoz int√©zett quot;A szabads√°g rabszolg√°i quot; c√≠mŇĪ ki√°ltv√°nyunkban t√°rgyaljuk, nem a p√©nz√ľgyi v√°ls√°g az igazi probl√©ma, nem a konkurensek, nem a multik, nem az Internet √∂nmag√°ban. Nem. Valami NAGYOBB b√ļjik meg a h√°tt√©rben!
Van egy IGAZI v√°ls√°g, amit a folyamatosan v√°ltoz√≥ √ľzleti k√∂rnyezet okoz √©s amit √©ppen ez√©rt nem lehet csak quot;valahogy √°tv√©szelni quot;. Nem lehet √°tv√©szelni egy olyan v√°ls√°got, amelynek elŇĎrel√°that√≥an SOHA NEM LESZ V√ČGE!
Tudja hogyan √©lhet t√ļl egy olyan √ľzleti k√∂rnyezetben, ahol az egyetlen √°lland√≥ maga a v√°ltoz√°s?
Nem kevesebbet √°ll√≠tunk, mint hogy a mai vil√°gban az egyetlen √°lland√≥ maga a folyamatos √©s egyre gyorsul√≥ v√°ltoz√°s! Minden olyan tan√°cs, tan√≠t√°s, vagy t√∂rekv√©s, amely ezt az alapvetŇĎ t√©nyt figyelmen k√≠v√ľl hagyja, minden l√©p√©s, amit a r√©gi rend fenntart√°s√°val, a minŇĎs√©gi v√°lt√°s sz√ľks√©gess√©g√©nek tagad√°s√°val t√∂lt, csak a v√°llalkoz√°sa hanyatl√°s√°t seg√≠ti elŇĎ!
A helyzet komolyabb mint tal√°n gondoln√°.
Felk√©sz√ľlt r√°, hogy a folyamatos √©s egyre gyorsul√≥ v√°ltoz√°s t√©ny√©re √©p√≠tse a v√°llalkoz√°s√°t? Tudja hogyan kell csin√°lni? Tudja hogyan kell meglovagolni a v√°ltoz√°st?
K√∂nnyen meglehet, ahhoz, hogy az √©let√©nek ezeket a tal√°n legkock√°zatosabb √©veit v√°llalkoz√≥i karrierje legnagyobb √°tt√∂r√©s√©v√© alak√≠thassa seg√≠ts√©gre lesz sz√ľks√©ge, m√©g pedig nem is ak√°rmilyen seg√≠ts√©gre.
A felk√©sz√ľlts√©g √©s a megfelelŇĎ tan√°csad√≥k jelentŇĎs√©ge soha nem volt nagyobb mint a napjainkban.
Ez a weboldal a hazai online v√°llalkoz√°s √©s internet marketing legjobb gyakorlati szakembereinek szem√©lyes t√°mogat√°s√°t, t√∂bb mint 10 √©ves tapasztalat√°t, harceddzett, l√∂v√©sz√°rokban pr√≥b√°lt tud√°s√°t bocs√°tja az √Ėn rendelkez√©s√©re.
√Čn magam Schlingloff S√°ndor, Csepregi Bal√°zzsal √©s Khauth Gy√∂rggyel a www.marketingszoftverek.hu, a www.internet-marketing.hu, valamint a www.profitkepzo.hu t√°rstulajdonosaival k√∂z√∂sen az √°ltalunk elk√©pzelhetŇĎ legteljesebb kik√©pz√©si programot √°ll√≠tottuk √∂ssze.
A vil√°gsz√≠nvonalon is forradalminak sz√°m√≠t√≥ vadonat√ļj k√©pz√©si √©s t√°mogat√°si rendszerektŇĎl, a zseni√°lis marketing tan√≠t√°sokon √©s a legkifinomultabb marketing automatiz√°l√°si szoftvereken √°t a szinte instant piaci jelenl√©tet biztos√≠t√≥ n√©pszerŇĪs√≠t√©si lehetŇĎs√©gekig sz√©les sk√°l√°n megtal√°l mindent, ami a pillanatnyi helyzet√©nek megfelelŇĎen ide√°lis megold√°st jelent √Ėnnek.
Teljes r√©szletess√©ggel a megval√≥s√≠that√≥s√°gig apr√≥l√©kosan tan√≠tjuk az online √©rt√©kes√≠t√©s szinte √∂r√∂k √©rv√©nyŇĪ szeml√©let√©t √©s alapelveit √©pp√ļgy mint leg√ļjabb internet marketing m√≥dszereket √©s technik√°kat. Az apr√≥ tippektŇĎl eg√©szen a hossz√ļt√°v√ļ strat√©gi√°kig a leghat√©konyabb √©rt√©kes√≠t√©si m√≥dszerekrŇĎl eg√©szen a legkifinomultabb v√°llalkoz√°s √©p√≠t√©si strat√©gi√°kig felv√©rtezz√ľk MINDENNEL ami a k√∂nnyed, de m√©gis professzion√°lis online marketinghez, a sikeres online v√°llalkoz√°shoz csak sz√ľks√©ges.
1.) quot;A szabads√°g rabszolg√°i quot; c√≠men a XXI. sz√°zad v√°llalkoz√≥i sz√°m√°ra megfogalmaztunk egy ki√°ltv√°nyt, amely az egyik legmegd√∂bbentŇĎbb, √©s egyben legink√°bb inspir√°l√≥ √ľzenetet hordozza, amit az elm√ļlt √©vekben hallhatott.
Ahhoz, hogy k√∂nnyŇĪ legyen befogadnia, h√°rom j√≥l tagolt r√©szre bontottuk, √©s √≠r√°sban √©s mp3 audio form√°j√°ban is elk√©sztett√ľk √Ėnnek.
2.) A ki√°ltv√°nyban megfogalmazott √ľzenettel szoros √∂sszef√ľgg√©sben pedig Internet Marketing Profi(t) K√©pzŇĎ Program DEM√ď Sorozat n√©ven l√©trehoztunk egy felk√©sz√≠tŇĎ programot, egy √∂sszetett k√©pz√©si rendszert, amely r√∂gt√∂n fel is v√©rtezi √Ėnt a v√°ltoz√°s fenyeget√©s√©vel szemben, illetve k√©pess√© teszi a vele kapcsolatos lehetŇĎs√©gek t√©nyleges kihaszn√°l√°s√°ra.
Semmi egyebet nem kell tennie, mint r√∂viden regisztr√°lnia, √©s azonnal jogot szerez mind a ki√°ltv√°nyhoz, mind a program 10 hetes bevezetŇĎ sorozat√°hoz!
vezetéknév:
keresztnév:
e-mail cím:
K√©rem, ne feledje, hogy hab√°r ez a program t√∂bb sz√°zezer forintos √©rt√©ket k√©pvisel jelenleg 100%-ban a mi k√∂lts√©g√ľnk√∂n vehet r√©szt rajta!
Ez a fázis a teljes alapképzést tartalmazza három nagy kategóriában: 1.) Tartalmazza a professzionális online marketing teljes definícióját 2.) Tartalmazza a megvalósítás ás megvalósíttatás teljes definícióját
3.) Tartalmaz minden sz√ľks√©ges tov√°bbk√©pz√©st √©s folyamatos t√°mogat√°st egy online v√°llalkoz√°si egyetem form√°j√°ban
Amennyiben ak√°r csak a leghalv√°nyabb gyan√ļja is megvan annak, hogy ezekben a t√©m√°kban inf√≥rm√°ci√≥ hi√°nnyal b√≠r vagy b√°rmilyen sz√ľks√©get szenved mindenk√©ppen itt kell kezdenie! Gyakorlatilag itt mutatjuk meg √Ėnnek, mit √©s hogyan kell tennie ahhoz, hogy a weboldala egy leg√°lis p√©nznyomd√°v√° v√°lhasson, hogy mik√©nt kell fejlesztenie √ľzlet√©t √©s hogyan ford√≠thatja a vil√°gt√∂rt√©nelem egyik legnagyobb √ľzleti v√°ls√°g√°t
a lehetŇĎ legnagyobb elŇĎny√©re! Ezek a N√ČLK√úL√ĖZHETETLEN alapok:
A professzionális online marketing teljes definíciója
Az online marketing kivitelez(tet)és, a megvalósítás definíciója
Újradefiniáltuk a marketing képzés és tanácsadás fogalmát:
Profi(t) K√©pzŇĎ Program
Egy folyamatosan az √Ėn ig√©nyei alapj√°n bŇĎv√ľlŇĎ, szinte kimer√≠thetetlen K√ČPZ√ČSI, T√ĀMOGAT√ĀSI, MENTORI √©s COACHONG program - havonta
mindössze egy vacsora áráért!
Napjaink m√°r-m√°r k√∂vethetetlen temp√≥ja sz√ľks√©gess√© tette egy vadonat√ļj, egy l√©nyeg√©ben M√ĀS megold√°s l√©trej√∂tt√©t a tan√°csad√°s vil√°g√°ban! A munk√°nk nyom√°n egy a XXI. k√∂vetelm√©nyeinek igaz√°n megfelelŇĎ rendszer sz√ľletett amely m√©lyebb, alapvetŇĎbb √©s legfŇĎk√©ppen megfizethetŇĎbb seg√≠ts√©get jelent a felt√∂rekvŇĎ, de a mindennapok gyakorlati kih√≠v√°saival k√ľszk√∂dŇĎ v√°llalkoz√≥nak!
Annak √©rdek√©ben, hogy a folyamatosan v√°ltoz√≥ piaci k√∂r√ľlm√©nyek k√∂zepette versenyk√©pes maradhasson, quot;Profi(t) K√©pzŇĎ Program quot; n√©ven egy m√©g soha nem l√°tott k√©pz√©si, t√°mogat√°si, mentori √©s coaching rendszert hoztunk l√©tre.
A quot;Felk√©sz√ľl√©si quot; f√°zisban ennek a rendk√≠v√ľl √∂sszetett programnak a LIGHT csomagj√°t aj√°nljuk √Ėnnek.
√ćzel√≠tŇĎk√©nt n√©h√°ny azokb√≥l a kateg√≥ri√°kb√≥l, melyekkel ez az progtam seg√≠ti √Ėnt:
1. Új tanulási szokások kialakítása
2. Profi Indulás Sorozat és Online Marketing Audit
3. Profi(t) K√©pzŇĎ START Sorozat
4. Marketing Diszpécser
5. √Ėn√°ll√≥ oktat√°si anyagok
Ezeknek az elemeknek mindegyik√©rŇĎl teljes r√©szletess√©ggel olvashat a program bemutat√≥ oldal√°n, a program szerves r√©sz√©t k√©pezŇĎ
Professzion√°lis Online Marketing, l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre!
2.0 Verzió
Ez az eddig ismert legteljesebb Internet Marketing √∂nk√©pz√©si rendszer. A belŇĎle megszerzett tud√°ssal a semmibŇĎl fel√°ll√≠that, vagy r√∂vid idŇĎ alatt √°talak√≠that egy weboldalt √ļgy, hogy √°lland√≥ √©s komoly j√∂vedelmet gener√°l√≥ √ľzlett√© v√°ljon.
+300 oldal inf√≥ +7 √≥ra hanganyag / kivitelez√©si √ļtmutat√°s / munkaf√ľzet /
3 értékesítési weboldal / 1/2 óra telefonos konzultáció / bónuszok
Az elsŇĎ l√©p√©stŇĎl az utols√≥ig elvezetj√ľk a k√≠v√°nt eredm√©nyekig att√≥l f√ľggetlen√ľl, hogy mennyi tapasztalata
Gerilla Piacépítés Villámkurzus
A fellelhetŇĎ leggyakorlatiasabb oktat√≥anyag azoknak, akik nem csak tervezgetik j√∂vedelmezŇĎ weboldaluk fel√©p√≠t√©s√©t, hanem eld√∂nt√∂tt√©k, hogy hozz√°l√°tnak, √©s megcsin√°lj√°k!
Bombabiztos m√≥dszertan, amellyel a Marketing Szoftverek VIP √ľgyfelei √°tlagosan 187,5 milli√≥ forint forgalm√ļ weboldalai k√©sz√ľltek...
Csepregi Bal√°zs azt a tapasztalat√°t osztja meg √Ėnnel, amelyet a MarketingSzoftverek vezetŇĎjek√©nt az elm√ļlt nyolc √©vben a legismertebb hazai internet gurukkal val√≥ egy√ľttmŇĪk√∂d√©s, sok tucat sikeres online rendszer fel√©p√≠t√©se,
van, hogy mekkora költségvetéssel kíván vállalkozni, hogy van-e weboldala vagy nincs.
44.000.- +√°fa
Jelenleg nem rendelhetŇĎ
és sok tucat teljesen sikertelen internetes próbálkozás vizsgálata során szerezett.
68.000.- +√°fa
infó+megrendelés
Ha mindez m√©g TELJESEN √ļj √Ėnnek kezdje ezzel a d√≠jtalan, vide√≥kkal kieg√©sz√≠tett tanulm√°nnyal!
quot;Hogyan √©rt√©kes√≠ts√ľnk az Interneten? - A nyeres√©ges online v√°llalkoz√°sok titka quot; c√≠mŇĪ tanulm√°ny az Internet Marketing 6 alapelem√©t t√°rgyalja.
N√©zz√ľk meg hogy mik azok az alapvetŇĎ l√©p√©sek, fŇĎ elemek, amikkel √Ėnnek musz√°j t√∂rŇĎdnie ahhoz, hogy az Interneten kereszt√ľl hat√©konyan √©rt√©kes√≠thessen.
Ezek a kateg√≥ri√°k azok, amelyeket megfelelŇĎen kezelve jelentŇĎs profithoz juthat. Ugyanez viszont ford√≠tva is igaz: Ezek n√©lk√ľl szinte csoda, ha egyetlen pet√°kot is keres a weboldal√°val.
K√©rem kattintson ide: √Āt akarom tanulm√°nyozni a D√ćJTALAN tanulm√°ny teljes anyag√°t!
√∂n√°ll√≥ oktat√°si anyagokr√≥l azonban itt helyben is szeretn√©nk bŇĎvebb inf√≥rm√°ci√≥t adni √Ėnnek:
Profi(t) K√©pzŇĎ Program - √Ėn√°ll√≥ oktat√°si anyagok Mindenkori naprak√©szs√©g, a vil√°g √©lvonala fel√© terelŇĎ folyamatos tov√°bbk√©pz√©s r√©v√©n
Napjainkban az egyetlen igazi lehetŇĎs√©g a viszonylag nyugodt √ľzletmenetre,
ha a piac ELŇźTT halad √©s nem ut√°na kullog. Ez a piacvezet√©sre val√≥ t√∂rekv√©s az, amiben folyamatosan k√©sz√ľlŇĎ, vadonat√ļj √∂n√°ll√≥ oktat√°si anyaginkkal a partnerei lesz√ľnk.
Ezek a vide√≥k, mp3 hanganyagok, tanulm√°nyok √©s prezent√°ci√≥k folyamatosan ker√ľlnek gy√°rt√°sra √©s h√©trŇĎl h√©tre frissen, a programunk quot;term√©szetes quot; r√©szek√©nt √©rkeznek az √Ėn quot;asztal√°ra quot;.
Ebbe a kateg√≥ri√°ba tartoznak a Profi(t) K√©pzŇĎ DEM√ď Sorozatban is szereplŇĎ anyagaink is:
1.) Weboldal készítés marketinges szívvel
...avagy az egyetlen lehetŇĎs√©g arra, hogy null√°hoz k√∂zel√≠tŇĎ k√∂lts√©gek mellett, a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎ alatt vil√°gsz√≠nvonal√ļ √©rt√©kes√≠t√©si g√©pezetet √©p√≠thessen mag√°nak! Ez a tan√≠t√°s a t√∂bbmilli√≥s, sokszor h√≥napokkal a hat√°ridŇĎk ut√°n elk√©sz√ľlŇĎ √©s a v√©g√©n m√©gis c√©lt t√©vesztŇĎ webes fejleszt√©sek helyett a saj√°t kivitelez√©s szabads√°g√°t k√≠n√°lja √Ėnnek. A t√©nyleg eredm√©nyes weboldalak k√©sz√≠t√©s√©nek teljes folyamat√°n t√ļl az egyik legl√°tv√°nyosabb egyszem√©lyes Internet Marketing sikert√∂rt√©net legfŇĎbb √∂sszetevŇĎit is megismerheti!
2.) Az egyetlen kit√∂r√©si lehetŇĎs√©g az es√©lytelens√©gbŇĎl! - Az √∂nk√©pz√©s jelentŇĎs√©g√©rŇĎl!
Ha tov√°bb akar l√©pni c√©g√©vel, akkor legelŇĎsz√∂r √Ėnnek szem√©lyesen kell tov√°bbl√©pnie! Leleplezz√ľk √Ėn elŇĎtt az egyetlen es√©ly√©t arra, hogy kiszabaduljon a jelenlegi lehetŇĎs√©geinek, k√©pess√©geinek, tud√°s√°nak √©s hozz√°√°ll√°s√°nak b√∂rt√∂n√©bŇĎl.
3.) GERILLA Piac√©p√≠t√©s Vill√°mkurzus 6-os √ĖSSZEFOGLAL√ď fejezete!
A professzionális online értékesítés általam ismert legpontosabb 90 perces definíciója!
4.) ElŇĎfelt√©teleken alapul√≥ tervez√©s √©s ElŇĎfelt√©tel-fa
A megv√°ltozott √ľzleti k√∂r√ľlm√©nyek k√∂zt leghat√©konyabban haszn√°lhat√≥ tervez√©si √©s megval√≥s√≠t√°si m√≥dszertan! (Fenomen√°lis anyag!!!)
5.) Az online videó készítés titkai! - A nulláról a profi megjelenésig
Az online vide√≥ vil√°gszerte h√≥dit √©s t√∂bbsz√∂r√∂zi meg egyszerŇĪ weboldalak hat√©konys√°g√°t. Ez a hat r√©szes vide√≥ oktat√≥ anyag pontosan megmutatja √Ėnnek, hogyan k√©sz√≠theti el t√∂bb sz√°zezer forintos k√∂lts√©gvet√©s helyett gyakorlatilag 0 Ft-b√≥l elsŇĎ saj√°t vide√≥j√°t ak√°r napok alatt.
6.) Kreativit√°s a marketingben, avagy hogyan √©bressz√ľk fel √Ėnben a MINDENKIBEN megb√ļj√≥ zsenit!
T√∂bb r√©szes hanganyag arr√≥l, hogy hogyan mŇĪk√∂dtetheti elm√©j√©t egy olyan m√≥don, hogy folyamatosan k√©pes lehessen kasszacs√∂rgetŇĎ √∂tletek, megold√°sok √©s m√≥dszerek kital√°l√°s√°ra. Ennek a tud√°snak a birtok√°ban nem csak az √ľzleti koncepci√≥i, de a sz√∂veg√≠r√°si √©s a kreat√≠v marketing ter√ľlet√©n megk√∂vetelt egy√©b alkot√≥i k√©pess√©gei is nagys√°grendeket fejlŇĎdhetnek.
7.) A meggyŇĎz√©s alapelvei - Minden amit a sz√∂veg√≠r√°sr√≥l tudok!
Pontos √ļtmutat√°st tal√°l az online sz√∂veg√≠r√°s szinte minden form√°j√°ra, a hat√©kony √©rt√©kes√≠t√©si sz√∂vegek, az oktat√≥ √©s prom√≥ci√≥s anyagok meg√≠r√°s√°ra egyar√°nt. Ezekben a hanganyagokban nem kevesebbet leplezek le, mint sz√∂veg√≠r√°ssal el√©rt eredm√©nyeink√©rt felelŇĎs titkainkat!
Ezek a k√©pz√©sek √∂nmagukban is a t√∂bbsz√∂r√∂s√©rt √©rik annak, amit a Profi(t) K√©pzŇĎ Program LIGHT elŇĎfizet√©s√©vel √Ėnnek ak√°r egy √©v alatt is t√©nyl√©egesen fizetnie kell.
Ha szeretné ezeket az oktatási anyagokat témánként átlagosan 18.000 Ft-ért
quot;Az online √ľzlettel foglalkoz√≥ c√©gek aj√°nlatai k√∂z√ľl a ti√©tekrŇĎl sug√°rzik a profizmus. K√©t nagy szakmai tud√°ssal b√≠r√≥ ember, korrekt aj√°nlattal,komoly referenci√°kkal,nem csak egy-egy r√©szletet kiragadva √≠g√©r seg√≠ts√©get. quot; - Albert Ervin, Allov Kft.
quot;Olyan profi szakemberektŇĎl, olyan k√∂zvetlen m√≥don √©s, olyan k√∂z√©rthetŇĎen szerezhetŇĎ meg a szil√°rd alapokon nyugv√≥ gyakorlati tud√°s, olyan √°ron, amit m√°shol nem tapasztaltam! quot; - B√°nfai Zsolt
quot;G√°tl√°sok n√©lk√ľl lehetsz naiv! Nem ciki, ha valamire r√°k√©rdezel, mert pontosabban szeretn√©l valamit tudni. Fesztelen l√©gk√∂rben, oldott, laza st√≠lusban kapsz olyan komoly inf√≥rm√°ci√≥kat, amire sehol sem tehetsz szert. quot;- P√°link√°s √Čva
quot;Ha tehetn√©m, visszamenn√©k az idŇĎben, √©s csak a szemin√°rium ut√°n kezden√©k, az ez√°ltal mostanra m√©g sikeresebb√© v√°l√≥ v√°llalkoz√°somba. A szemin√°rium val√≥s √©rt√©ke esetenk√©nt 80-90 milli√≥t jelenthet. quot;
quot;Megtan√≠tja egy v√°llalkoz√°ssal kapcsolatosan figyelembe veendŇĎ szempontokat, amire egy√©bk√©nt nem is gondoln√°nk. quot;
quot;Ha minimum pénzért akarsz maximális infórmációt kapni, akkor ide jelentkezz! quot; Baranyai Zsolt
quot;Ha elakadt m√©g mielŇĎtt elindult volna, akkor itt egy anyag, ami garant√°ltan kibillenti a holtpontr√≥l. quot; - Bellavics Gergely
quot;√Čletbe v√°g√≥an fontos lenne mindenkinek aki v√°llalkozni akar, hogy mielŇĎtt nekil√°t elv√©gezze ezeket a feladatokat, mert e n√©lk√ľl csak a v√©letlen szerencs√©n m√ļlik az √ľzleti siker. quot; - Sarok Zsuzsa
quot;Tapasztalt seg√≠tŇĎk n√©lk√ľl m√©g tapogat√≥zni sincs √©rtelem. quot; - Paul√≥ Zolt√°n
Profi(t) K√©pzŇĎ LIGHT ElŇĎfizet√©s
Internet Marketing Egyetem - Képzés és Támogatás
A csomag tartalma:
- Minden képzési anyag
- Villám és Csoportos konzultációk felvételei
- Havonta k√©sz√ľlŇĎ oktat√≥anyagok
- Kérdések és válaszok felvételei
- Teljes kategoriz√°lt tud√°st√°r (Marketing DISZP√ČCSER alap szolg√°ltat√°s)
k√ľl√∂n k√ľl√∂n is megv√°s√°rolhatja, de...
...megjegyzem, hogy a havi elŇĎfizet√©ssel nem csak ezek MIND az √Ėn√©i automatikusan, de minden tov√°bbi h√≥napr√≥l h√≥napra gy√°rtott √öJ anyagunk is!
Havidíj 12.000 Ft helyett 40%-os folyamatossági kedvezménnyel:
7.200.- +áfa/hó
teljes infó / light csomag / megrendelés
Ha az alapok megvannak itt az ideje beszerezni a megfelelŇĎ eszk√∂z√∂ket. A val√≥di online marketing ezek n√©lk√ľl lehetetlen. Weboldal, marketing automatiz√°l√°si szoftverek, c√©lir√°nyos tov√°bbk√©pz√©sek √©s √°lland√≥ tan√°csad√≥k k√©pezik az alapfelszerel√©st.
Marketing automatizálás világszínvonalon
Weboldal készítés marketinges szívvel!
Az internetes vagyonok felhalmoz√≥d√°s√°√©rt 95%-ban a magas szinten szem√©lyre szabhat√≥ adatb√°zis marketing √©s piac√©p√≠t√©si strat√©gia a felelŇĎs.
Ennek l√©nyege viszonylag egyszerŇĪ: Ha siker√ľlt egy √©rdeklŇĎdŇĎt a weboldal√°ra, boltj√°ba vagy tetszŇĎleges √ľzlet√©be csalni (sokszor dr√°ga p√©nzen) az elsŇĎ c√©l amit el kell √©rnie az, hogy megteremtse a lehetŇĎs√©get arra, hogy ak√°r hossz√ļ t√°von is tarthassa vele a kapcsolatot.
Miért olyan fontos ez?
Mert 20 olyan vevŇĎbŇĎl aki a megfelelŇĎ kapcsolattart√°s eredm√©nyek√©nt k√©sŇĎbb v√°s√°rol, csak egy v√°s√°rol azonnal az elsŇĎ l√°togat√°s sor√°n is. A t√∂bbiek elmennek √©s kapcsolattart√°s n√©lk√ľl SOHAT√ĖBB√Č nem j√∂nnek vissza.
1.000.000 Ft bev√©telbŇĎl csak 50.000 realiz√°l√≥dik adatb√°zis marketing n√©lk√ľl!
Az adatb√°zis marketing azonban egy rendk√≠v√ľl kifinomult heteken, h√≥napokon, egyes esetekben √©veken √°t elh√ļz√≥d√≥ kommunik√°ci√≥, amely sor√°n √Ėn egyre t√∂bb inf√≥rm√°ci√≥t szerez a lehets√©ges vevŇĎj√©rŇĎl √©s ez alapj√°n egy a lehetŇĎ legink√°bb szem√©lyre szabott √ľzenet sorozattal szolg√°lja ki az √©rdeklŇĎdŇĎj√©t.
Val√≥j√°ban ezek az √ľzenet sorozatok az online √©rt√©kes√≠t√©s egyik legfontosabb elemi.
Ilyen √∂sszetett √©s hosszan tart√≥ sorozatokat azonban LEHETETLEN megfelelŇĎ szoftver n√©lk√ľl mŇĪk√∂dtetni.
√Ėnnek egy olyan szoftverre van sz√ľks√©ge amely:
1.) K√∂zbeavatkoz√°s n√©lk√ľl k√©pes a legbonyolultabb k√©tir√°ny√ļ inf√≥rm√°ci√≥ √°raml√°st lebonyol√≠tani ak√°r √©veken kereszt√ľl
2.) √územbehelyez√©se egyszerŇĪ
3.) Haszn√°lata egyszerŇĪ
4.) A profit optimaliz√°l√°shoz sz√ľks√©ges tesztel√©seket t√°mogatja, √©s megfelelŇĎ statisztik√°kkal l√°tja el √Ėnt
5.) Haszn√°lata RENDK√ćV√úL gazdas√°gos
...avagy az egyetlen lehetŇĎs√©g arra, hogy null√°hoz k√∂zel√≠tŇĎ k√∂lts√©gek mellett, a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎ alatt vil√°gsz√≠nvonal√ļ √©rt√©kes√≠t√©si g√©pezetet √©p√≠thessen mag√°nak!
Csepregi Balázs egy forradalmi anyagról:
Hogyan lehet a lehetŇĎ LEGJOBB weboldalt, a lehetŇĎ LEGYGYORSABBAN, a lehetŇĎ LEGKISEBB K√ĖLTS√ČGGEL l√©trehozni?!
Az online vil√°g egyre √©lesedŇĎ verseny√©ben ez a h√°rom er√©ny egyre ink√°bb n√©lk√ľl√∂zhetetlen!
Megjegyzem, √©n is tudom, hogy ezek a kateg√≥ri√°k minden hagyom√°nyos esetben ford√≠tott ar√°nyban vannak egym√°ssal √©s ez√©rt gyakorlatilag kiz√°rj√°k egym√°st. Ez m√©gsem v√°ltoztat azon a t√©nyen, hogy EZ A K√ĖVETELM√ČNY!
Az egész dolognak a pikantériája pedig abban van, hogy Sándor gyakorlatilag sem hozzám képest sem bármilyen grafikushoz, vagy programozóhoz képest NEM ért a webprogramozáshoz.
Ez a saj√°toss√°ga √©s az hogy egy marketing zseni teszi k√©pess√© arra hogy a fenti h√°rom kateg√≥ri√°ban valami FORRADALMIT mutasson nek√ľnk...
Ez a tan√≠t√°s teljesen kezdŇĎk elŇĎtt z√°rt ajt√≥kat nyit ki, halad√≥knak forradalmas√≠thatja az internetes karrierj√©t √©s ak√°r vadonat√ļj alapokra helyezheti a legprofibbak webdesigner √©s webfejlesztŇĎ c√©g√©t is (mint ahogy a mi√©nkkel √©ppen most teszi).
Szerintem ak√°r profik vagyunk ezen a ter√ľleten, ak√°r v√©res amatŇĎr√∂k vagy tot√°lis kezdŇĎk, egyar√°nt k√≠v√°ncsiaknak kellene lenn√ľnk arra, hogy S√°ndor hogyan csin√°lja.
Most az egyik elsŇĎ quot;egyszem√©lyes quot; online marketing sikersztori legfŇĎbb titka LEPLEZŇźDIK LE!
9 r√©szes k√©pernyŇĎ
videó és mp3 audió
A MailMaster szoftver 100%-ban egy ilyen megold√°s:
5.000.- +áfa/hó
infó / megrendelés
tanfolyam a weboldalk√©sz√≠t√©s magas mŇĪv√©szet√©rŇĎl:
29.800.- +√°fa
Jelenleg nem rendelhetŇĎ
Ha megvan a tud√°s √©s megvan a sz√ľks√©ges felszerel√©s akkor elj√∂tt az ideje az elsŇĎ bevet√©snek. √Čszre fogja venni, hogy amikor elŇĎsz√∂r keveredik tŇĪzharc√°ba az elm√©letben szerzet tud√°sa egyszer csak √ļj, sz√≠nezetet √∂lt. Ebben a f√°zisban azon t√ļl, hogy igyeksz√ľnk √Ėnt √©letben tartani azokra az quot;apr√≥s√°gokra quot; k√©sz√≠tj√ľk fel amelyeket az √©les helyzet √°t√©l√©se n√©lk√ľl lehetetlen m√©g csak meg√©rteni is.
Profi Indulás Sorozat és Online Marketing Audit
E-mail marketing Kurzus
6 hetes webkonferencia
Minden vállalkozó rémálma hogy egy nap be kelljen ismernie, hogy bár jól haladt, de ROSSZ irányba indult.
El sem hiszi, hogy az Internetes v√°llalkoz√°s szintj√©n h√°ny olyan dolgot lehet csin√°lni, ami b√°r rendk√≠v√ľl fontosnak tŇĪnik √©s ak√°r t√∂bb h√≥napos elfoglalts√°got is biztos√≠t √Ėnnek... EGYETLEN √ĀRVA FORINT HASZNOT SEM HOZ, SE R√ĖVID SE K√ĖZ√ČP, SE HOSSZ√ö T√ĀVON!!!
A profi indul√°s sorozat egyr√©szt tartalmaz egy 4 √≥r√°s Internet Marketing gyorstalpal√≥ tanfolyamot √©s egy ZSENI√ĀLIS tesztet, auditot amely r√©v√©n pontosan meg√°llap√≠thatja melyik ir√°nyba kell indulnia.
A b√°rmikor √ļjra √©s √ļjra elv√©gezhetŇĎ Online Marketing Auditnak k√∂sz√∂nhetŇĎen prec√≠z k√©pet kaphat arr√≥l hogy milyen l√©p√©seket kell elv√©gezni a lehetŇĎ leggyorsabb √©s legnagyobb eredm√©nyek el√©r√©se √©rdek√©ben. (Egy h√≥napos program)
Ez az egy hónapos
sorozat részét képezi
1.000.000 Ft lehets√©ges bev√©telbŇĎl csak 50.000 Ft realiz√°l√≥dik e-mail marketing N√ČLK√úL!!!
Ha ezt nem csin√°lja j√≥l, h√ļsz lehets√©ges vevŇĎbŇĎl csak egy v√°s√°rol t√©nylegesen!
Fel√°ll√≠tani egy weboldalt √©s az e-mail marketing, a professzion√°lis adatb√°zis marketing lehetŇĎs√©geinek kihaszn√°l√°sa n√©lk√ľl optim√°lis bev√©teleket rem√©lni nem egy√©b mint vakmerŇĎ csodav√°r√°s.
A legt√∂bb v√°s√°rl√°si √©s √ļjrav√°s√°rl√°si d√∂nt√©sben a legnagyobb szerepet az a befektet√©s, kapcsolattart√°s, szem√©lyre szabott kiszolg√°l√°s kapja, amit a megfelelŇĎen √©rtelmezett √©s megval√≥s√≠tott e-mail marketing biztos√≠t.
Nincs mese, ha optim√°lis bev√©telekre t√∂rekszik √Ėnnek el kell d√∂ntenie, hogy megragadja a lehetŇĎs√©g√©t arra, hogy felk√©sz√ľlj√∂n a saj√°t online piac√°nak a ki√©p√≠t√©s√©re!
A d√∂nt√©se egyszerŇĪbb,
b√°rmely Profi(t) K√©pzŇĎ ElŇĎfizet√©snek, de √∂n√°ll√≥an is megv√°s√°rolhat√≥:
9.900.- +√°fa
infó / megrendelés
mint gondoln√°...
és aztán a többi
m√°r a mi dolgunk!
58.000.- +√°fa
infó / megrendelés
Internet Marketing
MŇĪhelytitkok I.
Internet Marketing
MŇĪhelytitkok II.
Hogyan alak iacute;thatja aacute;t az uuml;zlet eacute;t a lehetŇĎ legkisebb r aacute;ford iacute;t aacute;sok mellett a legnagyobb hat eacute;konys aacute;ggal? Mihez ny uacute;ljon eacute;s mihez ne, ha v aacute;ltoztat?
Az elm uacute;lt eacute;vekben t ouml;bb sz aacute;z internetes v aacute;llalkoz aacute;s tulajdonos aacute;t tan aacute;csoltam, t ouml;bb sz aacute;z weboldalt elemeztem eacute;s t ouml;bb sz aacute;z eacute;rt eacute;kes iacute;t eacute;si modellt jav iacute;tottam ki eacute;s seg iacute;tettem mŇĪk ouml;dŇĎv eacute; tenni.
Ennek a munk aacute;nak a tal aacute;n legnagyobb haszna a hazai internet marketing tendenci aacute;ival, erŇĎss eacute;geivel eacute;s gyeng eacute;ivel kapcsolatos felismer eacute;sek.
Ezek a felismer eacute;sek sz oacute; szerint eacute;veket eacute;s milli oacute;kat takar iacute;thatnak meg Ouml;nnek a k ouml;vetkezŇĎ fejleszt eacute;s eacute;n eacute;l.
Ha t ouml;bb p eacute;nzt szeretne keresni az a p eacute;nz m aacute;ris ott hever az orra elŇĎtt. Ott van a weboldal aacute;ban, az online eacute;rt eacute;kes iacute;t eacute;si rendszer eacute;ben valahol. Ott bujk√°l egy f√©l √≥r√°s v√°ltoztat√°s, egy uacute;j m oacute;dszer adapt aacute;l aacute;sa, vagy egy egyszerŇĪ meg eacute;rt eacute;s form aacute;j aacute;ban valahol. Csak meg kell tal aacute;lnia.
T ouml;bb sz aacute;z, val oacute;s a hazai piacon mŇĪk ouml;dŇĎ weboldalt kielemezve ouml;ssze aacute;ll iacute;tottam azt a minim aacute;lisan sz uuml;ks eacute;ges inf√≥rm aacute;ci oacute; mennyis eacute;get, amely prec iacute;zen kijav iacute;tja azokat a hib aacute;kat, melyekbe m eacute;g a saj aacute;t uuml;gyfeleim is beleesnek.
Ezt a tudást egy megismételhetetlen rendezvény közel
nyolc órás videó
A MŇĪhelytitkok I-es sorozathoz hasonl√≥an a II-es tov√°bbmegy az online v√°llalkoz√°sban elk√∂vethetŇĎ hib√°k elemz√©s√©ben √©s olyan magold√°sokat mutat amelyekrŇĎl a legt√∂bben m√©g csak nem is hallottak!
1.) Mit lehet kihagyni, hogyan egyszerŇĪs iacute;theti a rendszer eacute;t?
2.) Az Internet Marketing
magasiskol aacute;ja I-II
3.) Wolf G√°bor vend√©gelŇĎad√°sa
4.) Dul√≥ Attila vend√©gelŇĎad√°sa
E n√©gy nagy t√©ma k√∂r√© csoportos√≠tva t√∂bbek k√∂z√∂tt a k√∂vetkezŇĎket t√°rgyaljuk:
-
Melyik az az egyetlen t eacute;nyezŇĎ az eacute;rt eacute;kes iacute;t eacute;si folyamatban amelyen ha v aacute;ltoztat azonnali profitn ouml;veked eacute;st biztos iacute;that Ouml;nnek?
-
Melyek azok a v aacute;ltoztat aacute;sok, melyeket ha kisp oacute;rol az Internetes v aacute;llalkoz aacute;s aacute;b oacute;l, gyakorlatilag uuml;zleti ouml;ngyilkoss aacute;got k ouml;vet el?
- Mi az a t eacute;nyezŇĎ, amelyet a m oacute;dszerek b aacute;rmelyik eacute;hez hozz aacute;adva hihetetlen eredm eacute;ny n ouml;veked eacute;st hozhat, de amely alulbecs√ľl√©se k eacute;nyszerŇĪ k uuml;szk ouml;d eacute;sre iacute;t eacute;li az adott ter uuml;leten.
- Mit gondol a vevŇĎ? Az uuml;zenet be eacute;s elfogad aacute;s aacute;nak r eacute;szletes elemz eacute;se.
-
MitŇĎl mŇĪk ouml;dik eacute;s mitŇĎl nem? Az online eacute;rt eacute;kes iacute;t eacute;s l eacute;lektan aacute;nak m eacute;ly meg eacute;rt eacute;se.
- Eacute;s sz aacute;mos tov aacute;bbi rendk iacute;v uuml;l fontos t eacute;ma...
Ez a tudás 4 óra
felvételén és mp3 hanganyag formájában adom
√°t √Ėnnek!
29.800.- +√°fa
infó / megrendelés
flash videó és mp3 hanganyag formájában érkezik.
19.800.- +√°fa
infó / megrendelés
√Ėn mostant√≥l egy k√∂z√ľl√ľnk √©s megtiszteltet√©s √Ėnnel egy√ľtt harcolni. Ebben a f√°zisban beavatjuk √Ėnt a legf√©ltettebb titkainkba, megtan√≠tjuk √Ėnnek a quot;harc mŇĪv√©szet√©t quot; √©s egym√°s erej√©t, tehets√©g√©t kihaszn√°lva lehetetlennek l√°tsz√≥ k√ľldet√©seket visz√ľnk sikerre.
Internet Marketing Mesterk√©pzŇĎ Vide√≥k
MegelŇĎzŇĎ csap√°sm√©rŇĎ eszk√∂z a kiv√°l√≥s√°gra t√∂rekvŇĎ legjobb √ľgyfeleinknek
5 óra TOP infórmáció 7 nagy téma, 31 fejezet, több mint 30 valós példa és
illusztráció...
√ĖsszegyŇĪjt√∂ttem mindazt a tud√°st, amit 2009-ben egy olyan internetes v√°llalkoz√≥nak, aki piacvezet√©sre t√∂rekszik tudnia kell. √ćgy sz√ľletett meg az az anyag, melyrŇĎl t√ļlz√°s n√©lk√ľl elmondhat√≥, hogy egy Marketingbomba, a POM 2.0 ut√°n, ez a k√∂vetkezŇĎ NAGY DURRAN√ĀS! Az Internet marketing 2009-es eszenci√°ja √©s mint ilyen, n√©lk√ľl√∂zhetetlen a fejlŇĎd√©shez.
Ez az anyag nem csak infórmációt
ad, de az a mód, ahogy közvetíti az infórmációt önmagában
is olyan értéket képvisel, amelyért sokan a fél karjukat
is odaadn√°k!
quot;Annyira
jól magyarázod el a videón a quot;leckéket quot;,
hogy az ember nem csak bemagolja, hanem megérti és
ezáltal szinte a vérévé válik. Bárhol, bármikor
ker√ľl√∂k egy √ľzleti d√∂nt√©shelyzetbe, akkor nem kell
sokat agyalnom, hanem tudom, hogy mit kell tennem,
mert a magyarázatok alapján tökéletesen összeállít
bennem a kép és tisztán értem az alapelveket, amiket
tanítasz. quot;
Csatlós Csaba - www.shp.hu
Schlingloff S√°ndor
tananyagai (POM √©s Mesterk√©pzŇĎ) az elm√ļlt h√≥napokban teljesen
√°tform√°lt√°k az internetes marketingrŇĎl eddig megl√©vŇĎ
elk√©pzel√©seimet. Olyan √ļj szempontokat √©s
lehetŇĎs√©geket mutatott meg, amik n√©lk√ľl ma is csak
a szokv√°nyos quot;prospektus quot; honlapban
gondolkodnék, és várnám,
hogy a vevŇĎk majd magukt√≥l
felkeresnek. quot;
Vancsó Gábor - gabor@vancso.hu
quot;Megdupl√°z√≥dott a napi h√≠rlev√©l feliratkoz√≥k sz√°ma √ļgy, hogy k√∂zben nem nŇĎtt a l√°togatotts√°g. Mihelyt a l√°togatotts√°g is javult, m√©g nagyobb m√©rt√©kben n√∂vekedett a megrendelŇĎk sz√°ma, ami a h√≠rlev√©l feliratkoz√≥k k√∂z√ľl ker√ľlt ki, kb. 85-90%-ban. Anyagiakban is jelentŇĎs n√∂veked√©st tapasztaltam: a profit meghaladta a kor√°bbi k√©tszeres√©t. quot;
Klopfer Csaba - www.passzivjovedelem.hu
√ögy √©rzi, hogy √Ėn m√°r a profik k√∂z√© tartozik? Igen? Akkor val√≥sz√≠nŇĪleg √ļgy is van ahogyan gondolja... m√©gis figyelmeztetnem kell. √Ėn nagyobb vesz√©lyben van mint gondoln√°.
√Ėn v√≠zv√°laszt√≥hoz √©rkezett!
Ak√°r tudat√°ban van, ak√°r nincs, √Ėn most d√∂nti el hogy egy √°tlagos sikerrel megel√©gedve megmarad a k√∂z√©pszerŇĪs√©g l√°tsz√≥lagos biztons√°g√°ban, a stagn√°l√°s f√°radts√°gos quot;egyens√ļly√°ban quot;, vagy kiv√°l√≥s√°gra t√∂rekedve harcba sz√°ll a val√≥di lehetŇĎs√©geinek kiakn√°z√°s√°√©rt.
A kiv√°l√≥s√°g az a hozz√°√°ll√°s, az a tud√°sszomj, √©s az a felt√©tel n√©lk√ľli cselekvŇĎk√©szs√©g ami elind√≠totta √Ėnt, az is fogja tov√°bbvinni.
Sok nagy lehetŇĎs√©get az elsŇĎ √∂r√∂mteli eredm√©nyek √∂lnek meg. Az elbizakodotts√°g, a kitart√°s √©s k√∂vetkezetess√©g hi√°nya az, hogy t√ļl hamar feln√∂v√ľnk √©s √∂n√°ll√≥v√° v√°lunk. Olyann√°, akinek m√°r nincs sz√ľks√©ge tanul√°sra √©s tan√°csra.
Most sok sz√°z hatalmas sikert temet√ľnk emiatt. Tal√°n az √Ėn√©t is...
Ne engedje, hogy így legyen!
57.000.- +√°fa
infó / megrendelés
Személyes és Telefonos Konzultáció
Besz√©lj√ľnk az √Ėn nyeres√©g√©rŇĎl! - Schlingloff S√°ndorral, Csepregi Bal√°zzsal vagy Khauth Gy√∂rggyel
Ha Internet MarketingrŇĎl besz√©l√ľnk, val√≥j√°ban egyetlen egy dologra gondolunk, m√©gpedig az √Ėn konkr√©t nyeres√©g√©re. Nem valamilyen hossz√ļ t√°von realiz√°l√≥d√≥, t√∂bbsz√∂r√∂sen k√∂zvetett eredm√©nyre, hanem szinte azonnali elad√°sokra, jelentŇĎs, k√∂lts√©ghat√©konyan jelentkezŇĎ t√∂bbletbev√©telre. A piaci poz√≠ci√≥j√°ra gondolok arra, hogy a c√©lk√∂z√∂ns√©ge elŇĎtt nem csak ismertt√©, de elismertt√© is v√°lhat.
a/ Személyes Konzultáció
Jelenleg √≥r√°nk√©nt 50.000 Ft+√Āfa-√©rt adunk tan√°csot szem√©lyesen tal√°lkozva, ahol √Ėnnek legal√°bb k√©t √≥r√°t kell rendelnie, ahhoz, hogy √©rdemes legyen belev√°gnunk.
(A konzult√°ci√≥ az √Ėn √°ltal meghat√°rozott helyen zajlik √©s amennyiben Budapesten k√≠v√ľl kell tal√°lkoznunk a utaz√°ssal elt√∂lt√∂tt idŇĎ√©rt 25.000 Ft/√≥ra d√≠jat sz√°molunk fel.)
Amennyiben nem felt√©tlen√ľl sz√ľks√©ges szem√©lyesen tal√°lkoznunk mindenk√©ppen a telefonos konzult√°ci√≥t javaslom.
Azt is kell mondanom √Ėnnek, hogy a POM eBook-ban t√°rgyaltak, az Internet Marketing alapvetŇĎ elveinek √©s m√≥dszereinek ismerete n√©lk√ľl val√≥j√°ban csak akkor van √©rtelme a konzult√°ci√≥nak, ha a p√©nz egy√°ltal√°n nem akad√°ly √Ėnnek. Ebben az esetben az idŇĎ t√∂bbs√©g√©t azzal a neh√©z feladattal kell t√∂lten√ľnk, hogy elmagyar√°zom mindazt, amit a POM eBook t√∂bb mint 300 oldalban taglal.
b/ Telefonos Konzultáció
Ez a konzult√°ci√≥s m√≥dszer a hat√©konys√°g√°t tekintve semmiben sem marad el a szem√©lyes tal√°lkoz√°s√©t√≥l, sŇĎt sokszor meghaladja azt, mik√∂zben rengeteg idŇĎt √©s energi√°t takar√≠t meg mindkettŇĎnknek.
Ez alapj√°n hasonl√≥an kellene d√≠jaznom, mint a szem√©lyes tal√°lkoz√°st. Mivel az idŇĎ azonban p√©nz, sŇĎt az √©n sz√°momra az egyik leg√©rt√©kesebb is, √©n magam nem csak √∂r√∂mmel r√©szes√≠tem elŇĎnyben a telefonos, vagy Internet telefonos konzult√°ci√≥t, egy kedvezŇĎbb 35.000 Ft+√Āfa/√≥rad√≠j ellen√©ben bocs√°tom azt a rendelkez√©s√©re
35.000.- +áfa/óra (tel)
50.000.- +áfa/óra (szem)
infó / megrendelés
map
Internet
Marketing Solutions System - A whole set of means which
can help you accomplish a millions worth marketing development: "Professional
Online Marketing Step by Step!" 2.0 Version
marketing | marketing
strat√©gia | √ľzleti
terv | webdesign | √ľzlet | strat√©gia | weblaptervez√©s | marketing
help | marketing
kivitelezés | Internet
marketing Hírlevél | marketing konzultáció | hatékony
értékesítési szövegek | marketing
terv
p
Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:63.351ms